Anasayfa Vizyon Filmleri 2 Mart 2018 Vizyon Filmleri

2 Mart 2018 Vizyon Filmleri

263
0

2 Mart 2018 Vizyon Filmleri

2 Mart 2018 Cuma günü ikisi Türk beşi yabancı 7 film vizyona giriyor, gişeleri bol olsun.

AİLECEK ŞAŞKINIZ

Zengin bir müteahhit’in oğlu Ferhat’ın yanında çalışanının kızı Elif’e aşık olması sonucu gelişen komik maceraları hikaye ediliyor.


SESSİZLİĞİN KARDEŞLERİ

Belgesel, yönetmen Taylan Mintaş’ın yıllar sonra gittiği köyünde karşılaştığı Toso(53) ve Çao’nun(38) isminde iki kuzeninin yaşamlarını konu olarak ele alıyor.


MELEZ

Peşinde olan şeytan ve yardımcılarından habersiz, gizlice bebeğini doğurmak isteyen Amy’nin yaşadığı korku dolu yaşamı hikaye ediliyor.


KIZIL SERÇE

Dominika Egorava isimli Rus ajanının maceraları hikaye ediliyor.


UĞUR BÖCEĞİ

Christine isimli genç bir kızın annesi ile yaşadığı kuşak çatışması hikaye ediliyor.


SAVAŞTAN SONRA

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başlar. Laura’nın kayınbiraderi Jamie McAllan, eşinden farklı olarak çekici ve yakışıklı bir adamdır. Jamie ile beraber savaştan dönen Ronsel bir savaş kahramanı olarak dönmüştür. Savaşın en acımasız halini gören bu iki insan, yaşadıkları bölgede ırkçılıkla mücadele için ikinci bir savaş verecektir…


PULOİ : ASLA YALNIZ UÇMAYACAKSIN

Puloi, çok küçük olduğu için henüz uçmayı öğrenememiş yavru bir kuştur. Ailesi güneye göç edince kutuplarda tek başına kalır. Burada kendisine yeni arkadaşlar edinen Puloi, bir yandan kutup soğuğu ve düşmanlarına karşı hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da sevdiği arkadaşını kötü kartal Gölge’ye karşı korumaya çalışır.


 

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz