Anasayfa Vizyon Filmleri TME (The Moments Entertainment) ARALIK FİLMLERİ

TME (The Moments Entertainment) ARALIK FİLMLERİ

1704
0

VICTOR-FRANKENSTEIN_AFISTARİH :11 aralık 2015   TÜR : Fantastik-Macera-Korku  ÜLKE : ABD    Viktor Frankensteın ve yardımcısı Igor Strausman insanoğlunu ölümsüz yapmak için deneyler yaparlar.Ancak Viktor’un deneyleri amacını aşar ve korkutucu sonuçlar doğurur.Frankensteın’ın bu deliliğine dur diyecek ve yarattığı canavardan onu kurtaracak tek kişi yardımcısı Igor’dur.


 

KURBAĞA KRALLIĞI

Tarih11 Aralık 2015  Tür : Animasyon Ülke : ABD


 

MUTLU YILLAR_AFIS

Tarih : 18 Aralık 2015   Tür : Komedi   Ülke  : ABD    4 kuşaklık cooper ailesi,yılbaşı öncesinde yemek yerken beklenmedik olaylar gerçekleşir.Charlotte Cooper’ın tek dileği ailesine kusursuz mutlu bir noel yaşatmaktır.Aşırı fazla yağan kar,havalara uçan yiyecekler ve beklenmedik misafirler onları şaşırtıcak ve Cooper’ların eve yolculuğunu etkileyecektir.


 

Point Break Afis

Tarih : 25 Aralık 2015  Tür : Aksiyon-Polisiye   Ülke : ABD     Johnny Utah,genç bir FBI ajanıdır.Gizli bir görevle,elit sporculardan oluşan ve başında Bodhi isimli bir adamın yer aldığı hırsızlık çetesine sızar.Çok çeşitli yeteklere sahip olan bu sporcular,sıra dışı yöntemler kullanmaları nedeniyle polis güçlerinin dikkatini çeker. Utah,kimliğini gizleyerek bu ekip ile suç odaklarının aralarındaki bağı ispatlamaya çalışır.

 

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz